torsdag 9 februari 2012

Bröllopsdag och förkylningstider.

I lördags drabbades hustrun av en dunderförkylning. Influensa månne? På söndagskvällen började jag känna av frossa och huvudvärk. Det var således min tur. Sonen som bor hemma mellan sina  vikariat som sjukgymnast vaknar på måndagen med över 39 graders feber. Den här veckan har som ni förstår inte startat så himla kul.
Nåväl hustrun är idag onsdag rätt så pigg. Själv är jag feberfri. Bara tilltäppta luktorgan och en envis hosta. Sonen däremot har för tredje dagen över 39 i feber. Han har dock fått besked att Ängelholm hälsar honom välkommen på ett vikariat så fort han tillfrisknat och hittat någonstans att bo. Ah, en ljusglimt!!
Så nu letas det efter ett boende.

Hustrun och jag firar 27-årig bröllopsdag idag(onsdag). Vi brukar plocka fram två humrar ur frysen samt en flaska  champagne från källaren, men vi beslutar oss för att fira på det viset på fredag istället. Hustrun har idag inhandlat två pastarätter från Aldardos i Gbg. Vi öppnar en amarone som brukar vara ett pålitligt kort.

Vaio 2004.
Vi drack årgång 2003 för ett tag sedan och vad vi tyckte om den kan du läsa här.
Druvsammansättningen är 65% Corvina, 20% Rondinella och 15% Molinara.

Några djupare analyser av vinet gör sig inte i den kondition vi är just den här kvällen. Vi kan dock konstatera att detta är ett förbskat gott vin. En riktigt bra amarone som passar utmärkt till diverse olika pastarätter.
Humöret hoppade genast upp ett par pinnhål.

Idag torsdag vaknar jag ånyo med en temp på 39 grader. Humöret når en ny botten nivå.
Lite självömkan gör att det genast känns aningens bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar